Paul Honig

contracttekening met teteringen

Insight Tennis Academy staat onder leiding van Paul Honig. Hij heeft vele jaren ervaring in het spelen van toernooien in het categorie 1-circuit, waarbij een ranking binnen de top 100 van Nederland bereikt is.

Na het behalen van meerdere diploma’s (KNLTB tennisleraar A, B en HBO Commerciële Economie) en een aantal jaar ervaring in het lesgeven op zowel recreatief als prestatief niveau, groeide de wens om op eigen benen te staan. Sinds 2012 is hij bij TTV gestart met Insight Tennis Academy.

world tour foto 2

Zijn missie is om als tennisschool toonaangevend te worden in de regio. Hierbij wil hij zowel voor de beginnende recreant, als de recreatieve competitiespeler en de talentvolle prestatiespeler zijn passie en kennis overdragen. De ambitie is om bij meerdere verenigingen in de regio de trainingen te verzorgen. Hierbij wil hij een goede werkgever zijn voor de trainer en een betrouwbare partner voor de vereniging. Tot slot is het doel om los van de verenigingen een prestatieve tak te creëren. Hierbij zal de beste jeugd van meerdere verenigingen de kans geboden worden om met een prestatieve insteek gezamenlijk te trainen.

Voor meer informatie mail bel gerust!

IMG_1472-1