Stijn van Keijzerswaard

IMG-20150309-WA0002

Ik wil me graag even aan jullie voorstellen…

Mijn naam is Stijn van Keijzerswaard en ik kom uit Breda. Ik tennis al ruim 22 jaar(vanaf mijn 7e) bij de zéér gezellige tennisvereniging TC BREDA in de categorie 4.
Na mijn HBO Social Work studie heb ik besloten om mijn CV uit te breiden en mijn tennistrainer-diploma’s (A en B) te gaan behalen. Ik ben van jongs af aan al een echte tennisfreak, ik volg alle toernooien, sta het liefst elke dag op de baan en kan me een leven zonder tennis eigenlijk niet voorstellen. Ik ben dagelijks bezig om mezelf te blijven ontwikkelen als tennistrainer en volg de nieuwste ontwikkelingen op de voet!

Ik vind het dan ook ontzettend leuk dat ik de leden van TTV vanaf heden les mag geven. Ik daag jullie dan ook allemaal uit om het beste uit jezelf te halen door jullie veel tips en tricks te geven om het spelletje nog beter te gaan spelen en jullie nog enthousiaster te maken dan je nu al bent. Dit alles natuurlijk op een leuke en leerzame manier waarbij het hoofddoel uiteraard is om jullie het tennisspel zowel technisch als tactisch nog beter te leren spelen!

Stijn tennisfoto

Ik heb er veel zin in, see you all on court!

Sportieve groet,
Stijn