Tennisles

Tenniskids
De basisschool jeugd kan zich inschrijven voor Tenniskids. Hierbij wordt gebruik gemaakt van zachtere ballen, kleinere banen en oefenvormen die passen bij de belevingswereld van de kinderen. Middels deze methode zullen ze spelenderwijs het spel leren.

Selectietraining
De betere/fanatiekere kinderen worden uitgenodigd om deel te nemen aan selectietraining. Hiermee wordt ze de kans geboden een extra keer te trainen, om ze klaar te stomen voor regionale toernooien.

 

 

Juniorentraining
De oudere jeugd kan kiezen uit basistraining of wedstrijdtraining. De basistraining is bedoeld voor de recreatieve jeugd die enkel op de vereniging aan activiteiten/toernooien willen deelnemen. Voor de fanatiekere jeugd die competitie willen spelen en wat regionale toernooien is er wedstrijdtraining.

Privéles
Naast groepstraining kan er tevens gekozen worden voor privéles. Hiermee kan ideaal een technische basis gelegd worden, waar de leerling de rest van zijn/haar (tennis)leven profijt van heeft.

Seniorentraining
De volwassenen kunnen kiezen uit privé-, duo- of groepstraining. Voor degene die hun techniek optimaal willen verbeteren raad ik privétraining sterk aan. Voor hen die meer tactisch willen trainen en het gezellig vinden om in een groep te zitten, adviseer ik duo- of groepstraining.

Niet-leden
Mocht u geen lid zijn van TTV, maar wel elders, dan is het toch mogelijk om bij Insight Tennis Academy te trainen. Voor slechts 20 euro per seizoen aan trainingslidmaatschap (d.w.z. minder dan 2 euro per uur aan baanhuur) kunt u alsnog op de banen van TTV bij Insight tennisles volgen.

 

Verdere info en de mogelijkheid tot inschrijven vind je op de site!